Dagskonferens och Mötesplats

Ängslyckan är en unik mötesplats för alla nature lovers som ser naturen som en möjliggörare för kreativitet och energipåfyllnad. Ängslyckan ligger mitt i ett historiskt kulturlandskap invid fågelrikaVendelsjön i en härlig trädgårdsmiljö. Ängslyckan är den perfekta konferensplatsen för den lilla gruppen.

I vår trivsamma konferenslokal arbetar ni ostört - vi tar endast emot en grupp åt gången.
Ni kan förlägga delar av mötet, fika eller lunch på vårt cafétak. Där väntar en magnifik utsikt över södra Vendelsjön och dess rika fågelliv. Under vår och höst passerar tusentals gäss, tranor och sångsvanar. Med lite tur kommer havsörnen och jagar – ett spännande skådespel som kan ses från första parkett!

Ni äter gott från en meny huvudsakligen präglad av närproducerade ekologiska råvaror, och njuter av nygräddade surdegsbröd tillagade i vår stenugn.

 

Vill ni dessutom prova på brödbakning eller bli guidad till Vendelsjöns fågelliv så finns följande extraaktiviteter.

1. En guidning till Vendelsjöns fågelliv med Anders Arnell. Direkt från våra terrasser eller vid Varggropens fågeltorn ett stenkast från Ängslyckans Café.

2. En kortkurs i surdegsbrödbakning i bakeriet. Vi blandar en deg, bakar ut den och gräddar bröden i stenugnen under dagens gång.  Tag med ert nybakta bröd hem!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inne i caféet finns plats för upp till 16 personer. Det finns Wifi och dataprojektor. Utomhus finns många fina mötesrum. Vi har två terrasser, varav en på taket av caféet och en under vår stora ask. Det finns ytterligare utrymme i den växtinramade pergolan och en mindre utkiksplats längst fram mot Vendelsjön.

• priser från 445 kr och uppåt.

• säsong: året runt, huvudsäsongen är mars – oktober

• för grupper färre än åtta personer tillkommer lokalhyra

• för bakkurs eller fågelguidning tillkommer en extra kostnad.

Välkommen med frågor och önskemål. Vi skräddarsyr dagen efter era önskningar och behov. Kontakta oss för en offert. Samtliga priser är exklusive moms.

E-post: [javascript protected email address]